OVER VERANDA EXPRESS

Veranda Express is een innovatief bedrijf, wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2014 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda’s geplaatst voor privé gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle producten.

Veranda Express zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service.
Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Moet uw overkapping ingekort worden op de breedte, of diepte ? Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimeter ? Dan bent u bij Veranda Express aan het juiste adres.

heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op basis van 40 waarderingen.
Marco Seinstra
Marco Seinstra
2021-09-17
Geverifieerde
Top kwaliteit, vakkundige gezellige monteurs. Aanpakkers/doorpakkers.
tjeerd venema
tjeerd venema
2021-07-01
Geverifieerde
gisteren bij ons een tuinkamer gemonteerd.super aardige en hardwerkende mannen.wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.ik kan iedereen jullie aanraden.
Marc Roedts
Marc Roedts
2021-06-25
Geverifieerde
Veranda express heeft een mooie glazen schuifwand in onze bestaande houten overkapping geplaatst. Super materiaal en mooi gemonteerd.
Johnny ter Borg
Johnny ter Borg
2021-05-24
Geverifieerde
Hebben bij ons een schitterende glaswand geplaatst helemaal perfect en ook nog eens goede service en dit ook nog voor een prima prijs. Heel erg blij mee.
Cath A.
Cath A.
2021-05-23
Geverifieerde
Overkapping geplaatst. Vanaf offerte t/m uitvoering zeer professioneel gewerkt. Ze waren het enige bedrijf die bereid waren een overkapping boven onze grote zonwering te hangen en het ziet er super uit. Zeer aan te bevelen.
Sandra van Loenhout
Sandra van Loenhout
2021-04-05
Geverifieerde
Zeer vakkundig de gewenste maatwerk veranda geplaatst. Zijn erg professioneel en goed op elkaar ingewerkt. Communicatie was snel en duidelijke. Wij gaan zeker nog meer gebruik maken van de diensten van Veranda Express
Wilco Dagevos
Wilco Dagevos
2021-04-03
Geverifieerde
Zeer tevreden. Veranda in 1 dag gezet. Vakkundig en snel. Netjes gewerkt en precies volgens afspraak.
April Saragih
April Saragih
2021-04-02
Geverifieerde
We zijn tevreden met onze nieuwe serre. Netjes,keurig en op tijd geleverd. Hastike bedank 👍
Terras overkapping samenstellen
Glazen schuifwanden samenstellen
Zonwering samenstellen
Carport samenstellen